Åpen dag og årsmøte lørdag 16.april kl 11-16

Program

Kl. 11: Velkommen
- Tilbakeblikk på år 2015
- Dialog og innspill for 2016
- Dyrking av grønnsaker dette året
Kl. 13.15: Middag
- Kort omvisning på gården etter middag.
- Videre samtaler

På grunn av servering er det fint med påmelding. Vi står for middagen, men ta gjerne med en kake eller annet godt til kaffen!

Vi sees på Ommang!

Bente & Gertjan
Ommang Søndre, Løkjavegen 71, 2345 Ådalsbruk
Tlf: 62592794, epost: ommang.sondre@online.no

Vist 126 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Hei! Mitt navn er Vladimir. Jeg er både født og for øyeblikket bor i Ukraina, i en by som heter Cherkassy. Jeg er 32 år gammel, er gift og har en datter på 2 år. I året 2000 har jeg blitt ferdig med videregående skole. I 2004 har jeg tatt bachelorgrad i rettsvitenskap. Tre år senere, i 2007, har jeg blitt ferdig med mitt mastergrad ved det juridiske fakultet på Lugansk Universitet. Jeg deltok i kampene, forsvare sitt land, har jobbet som etterforsker i politiet i 12 år og har fått utmerkelser fra staten. Jeg snakker godt engelsk og holder nå på å lære meg norsk. Generelt har jeg lett for å lære nye ting /språk. Jeg har førerkort klasse A, A1, B, B1, C, C1. Jeg er engasjert i idrett, spesielt judo og fotball. Jeg er også glad i natur og liker å fiske. Norge har stabilitet og et godt fremtid for våre barn, derfor ønsker jeg å jobbe i Norge. Jeg søker primært etter en fast jobb, og er åpen for tilbud. Takk på forhånd! Med vennlig hilsen, Vladmir Chornenkiy.

CV2 Hei! Mitt navn er Maxim Savchenko. Jeg er både født og for øyeblikket bor i Ukraina, i en by som heter Cherkassy. Jeg er 25 år gammel. I 2008 har jeg blitt ferdig med videregående skole. I 2012 har jeg tatt bachelorgrad i rettsvitenskap. I fire år har jeg jobbet som etterforsker i politiet. Jeg snakker godt engelsk og holder på å lære norsk. Generelt har jeg lett for å lære nye ting /språk. Jeg har førerkort klasse A, A1, B, B1. Jeg er engasjert i idrett, spesielt i fotball. Jeg er også glad i natur og liker å fiske. Norge har stabilitet og et godt fremtid for våre barn, derfor ønsker jeg å jobbe i Norge. Jeg søker primært etter en fast jobb, og er åpen for tilbud. Takk på forhånd! Med vennlig hilsen, Maxim Savchenko. Jeg ønsker å jobbe for deg! Ikke redd for arbeid! VIL VÆRE GLAD FOR NOEN ARBEID! Det er utbyggere av erfaring: bygde seg et hus! Hjelp med arbeidet! Takk på forhånd!
Annonse

Nye bilder